Váltson kivitelezőt Önerőmentesen

Mi, az ENERGIAKALAUZ, mint energetikai generálkivitelező és pályázatíró fogjuk teljes pályázati folyamatát koordinálni - lebonyolítani és kivitelezni,

Azaz: Napelem és akkupakk Nyílászárók Hőszivattyú Pályázatírás

0 Ft

vagy olcsóbb

Mi nem kérünk pénzt Öntől.

1

Szerződés
Nincsen semmi kacifánt csak a pályázati anyag

1 cég

generálban

Nem kell intézkednie

1 ország

mindenhol

Munkatársaink az ország teljes területén jelen vannak.

a legfontosabb

Váltási folyamat főbb lépések

DOKUMENTUMBEKÜLDÉS AZ - Ön teendője

Mindössze az alábbi dokumentumokra van szükségünk Öntől:

 • Vállalkozói szerződés. (fotóként küldje e-mailben)
 • Támogatói Okirat. (fotóként küldje e-mailben)


DOKUMENTUMVIZSGÁLAT -MI TEENDŐNK

Átvizsgáljuk, hogy valóban önerőmentesen tudjuk-e végezni a kivitelezést vagy nincs-e valamilyen hiba a pályázatában és ezt írásosan jelezzük vissza.


Maradék dokumentumok - Ön teendője

 • Küldje el az ÖN Belépési adatai az EPTK pályázati felületre.
 • Elállási nyilatkozat, melyet korábbi kivitelezőjének is alá kell írnia. (fotóként küldje e-mailben) A mintát innen éri el: Nyilatkozatminta


ÚJ SZERZŐDÉS KÉSZÍTÉSE - MI TEENDŐNK

Új Vállalkozói szerződést készítünk melyet aláírásra megkap tőlünk és egy példány pedig az Öné. A Pályázati felületre való belépés nélkül ezt nem tudjuk megtenni, ugyanis új szerződését ott generálhatunk.


JÓVÁHAGYÁS - ÁLLAMI TEENDŐ

Miután elvégeztünk minden módosítást a pályázati felületen, azt jóvá kell hagynia a pályázat kiírójának is. Néha itt is találkozhatunk hiánypótlással ami lassítja a folyamatot.


helyzet

Elvégzett munka van az ingatlanon ?

Semmi gond, erre a szerződésmódosítás az eljárásrend.

NINCSEN MEG MINDEN DOKUMENTUM ?

Csak másolja be ezt az egyszerű e-mailt korábbi kivitelezőjének:

Tisztelt Kivitelező !
Kérem az R.R.F.6.2.1-es elnyert pályázatommal kapcsolatos dokumentumokat kiadni szíveskedjenek:

?
doksi

Pár friss munkafotó

ENERGIAKALAUZ

Képesített vállalkozás vagyunk

Cégünk szerepel a Nemzeti klímavédelmi hatóság minősített vállalkozásai közt  https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/kereso.php?internet=&tevekenyseg_id=14&terulet_tipus=2&terulet_id=3777 
ENERGIAKALAUZ

Ezek közül választhat ingyenesen

lapozz

Problémás az előző kivitelező ?

 • Nem elérhető, 
 • nem közreműködő,
 • előleget hívott le,
 • önerőt fizetett helyzettel nincsen semmi gond, erre fix eljárásrendet fogunk alkalmazni.

zéró
gond
mi jön

Kivitelezőváltás után így fogunk haladni 

From 15.02.2023
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From 12.01.2023
referencia
pest
referencia
From27.01.2023
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From 20.12.2022
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From07.12.2022
referencia
HEVES
referencia
From30.11.2022
referencia
SZABOLCS
referencia
From 20.12.2022
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From 15.02.2023
referencia
GYMS MEGYE
referencia
From27.01.2023
referencia
gyms MEGYE
referencia
From 12.01.2023
referencia
pest
referencia
From07.12.2022
referencia
HEVES
referencia
From30.11.2022
referencia
SZABOLCS
referencia

Még magasabb kategóriára vágyik és fizetne inkább önerőt ?

Részletek

Beküldte a az összes szükséges dokumentumot ?

Amennyiben komplex pályázatban vett részt, úgy a munkatársaink helyszínre érkeznek és ismételten ellenőrzik a nyílászáró méreteket, illetve átbeszélik kívánalmait. Ez könnyedén módosíthatja a korábban kiadott ajánlatunkat. Miért ? Pl: A pályázat kimondja, hogy minden homlokzati nyílászáró meg kell feleljen a pályázati előírásnak. Kiemelkedően sok esetben tapasztaljuk, hogy a pályázat beadása során az energetikai tanúsítványokban kevesebb nyílászáró szerepel mint amennyi a valóságban van, ezáltal Ön nem is kapott annyi pályázati pénzt, mint amennyire szükség lenne az összes cseréjéhez. Mivel ajánlatunk az Ön által közölt ( azaz támogatói okirattal összehangolt energetikai) alapján adtuk, így azon egyértelműen módosítanunk amennyiben eltérés mutatkozik, hiszen így a dokumentumok nem fedi a valóságot., ám a pályázat a valóságos helyzet alapján bírál.

Új vállalkozói szerződést készítünk Önnek, melyet csak akkor tudunk elkezdeni, amikor a pályázati felületre beléptünk (amelyhez szükségesek a belépési adatai). Az elkészített Új szerződésből egy példányt elpostázunk Önnek aláírásra.

Megközelítőleg ütemezzük a kivitelezési munkáját, ahol a sorrendnél az átszerződések időpontjait vesszük alapul.

Majd tájékoztatjuk a konkrét kivitelezési időpontokról, illetve szükség esetén helyszíni szemléket tartunk.

Mindezen folyamatokról rövid e-mail tájékoztatásokat fog kapni tőlünk.

Miért nem telepítünk vizes hőszivattyút ?

 • A vizes hőszivattyút semmilyen körülmények közt nem tudjuk önerőmentesen megvalósítani
 • Későbbiekben magasabb karbantartási költségek.
 • Meglévő rendszerre kell kapcsolni fix méretű szivattyút, ez így vagy sok vagy kevés vagy éppen pont jó lesz, de mi nem kísérletezünk ezzel.
 • Levegős hőszivattyúval azaz klímával nyáron hűteni is tud.
 • a levegős hőszivattyú teljesítménye pontosan azonos lesz a vizesével azaz pontosan annyira fog tudni meleget csinálni.
 • Hiba esetén a klímáknál a telepített 3 vagy 4 készülék közül az összes többi működőképes lesz.
 • Jelenlegi gázkazános padló vagy radiátoros fűtését továbbra is erősen javasolt használnia ugyanis a rezsicsökkentett mennyiség alatt tartva a felhazsnált gázt továbbra is gazdaságos ugyanis az Ön napelemrendszere nem lesz elég ahhoz, hogy elegendő áramot termeljen ahhoz, hogy ingyen fűtsön elektromosan. Így tehát a két fűtés kombinálásával éri el a legnagyobb megtakarítást.
 • Fűtési üzemmódban a klímákat nem kedvelők sem panaszkodhatnak ugyanis ilyenkor a beltéri levegő nem szárad, úgy mint hűtésben, a légterelő lapát plafonra állításával és a kifújás lecsökkentésével pedig nincs oylan személy aki ezt észre tudja venni, erre fogadhatunk is.
 • JÓ HÍR, vizes hőszivattyúval beadott pályázat esetében vissza lehet váltani levegsőre.

Nincsen meg a dokumentumok ?

Amennyiben ezek nincsenek meg, valószínű, hogy be tud lépni a pályázati felületére ahol, felhasználóneve többnyire az Ön e-mail címe majd pedig kattintson az elfelejtett jelszóra/ vagy írjon régi kivitelezőjének ahogyan lentebb javasoljuk. https://napelem.palyazat.gov.hu/belepes

Szerintünk erre rákérdezne

MIKOR KEZDIK A KIVITELEZÉST ?

A projektek esetében a legfőbb irányelv az átszerződés ideje, tehát aki korábban lett ügyfelünk annak korábban kezdjük projektjét. Ezt követően pedig a második legfontosabb esemény cégünk kifizetése, tehát akkor tudunk továbbhaladni a kivitelezéssel amennyiben cégünket kifizették az adott munkafolyamatért.

Az ügyfeleknek fontos tudniuk, hogy a vállalkozásunknak egy meghatározott határidő áll rendelkezésére, amelyen belül minden projektet be kell fejeznünk. A határidő megállapításakor figyelembe vesszük a projekt összetettségét, méretét és az elvárt időbeosztást. Ez azt jelenti, hogy minden ügyfél számára kijelölünk egy meghatározott időpontot, amikor a munkájuk befejeződik, melyről legalább 2 hónappal előre értesítjük.

Mivel kb 2 éves hataáridő ell rendelkezésünkre bizonyos, hogy az ügyfeleinknek különböző időpontokban kezdjük el a projektjüket. Az időpontokat azonban mindig meghatározzuk, hogy minden ügyfél számára azonos feltételeket biztosítsunk és hatékonyan kezeljük a projekteket.

Fontos hangsúlyozni, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a projektek határidőre történő befejezését biztosítsuk minden ügyfél számára. Az ügyfélszolgálatunk minden ügyfél számára rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy aggályban a projektjükkel kapcsolatban, ezért kérjük elsősorban e-mailben kérdezzenek.

Cégünk ezen pályázattal kapcsolatban telefonos tájékoztatást nem ad, továbbá mailek megkereséseikben kizárólag olyan kérdésekre tudunk választ adni mely ezen oldalon nem tárgyalt.

MENNYI ÖNERŐT KELL FIZETNEM

Általánosságban elmondható, hogy cégünk nem kér Önerőt amennyiben pályázata nem lépett túl valamilyen költségkeretet, vagy nincsen speciális igénye vagy nem szeretne levegő-vizes hőszivattyút.


Mivel nem kötünk Önnel kiegészítőszerződést az Önerőről, így láthatja a legbiztosabban, hogy Önerőmentesen végezzük projektjét.

A pályázattal kapcsolatban sajnálatosan számos pontatlan, hamis információt kezelnek tényként illetve a tényeket hagynak figyelmen kívül, továbbá a pályázat által nem is említett eseményeket vonnak bele. A pályázat KIZÁRÓLAG információforrása a https://napelem.palyazat.gov.hu.

Bemutatkozó