Váltson kivitelezőt Önerőmentesen

Mi, az ENERGIAKALAUZ, mint energetikai generálkivitelező és pályázatíró fogjuk teljes pályázati folyamatát koordinálni - lebonyolítani és kivitelezni,

Azaz: Napelem és akkupakk Nyílászárók Hőszivattyú Pályázatírás

a legfontosabb

Váltási folyamat

DOKUMENTUMBEKÜLDÉS AZ - Ön teendője

Mindössze az alábbi dokumentumokra van szükségünk Öntől:

  • Vállalkozói szerződés. (fotóként küldje e-mailben)
  • Támogatói Okirat. (fotóként küldje e-mailben)


DOKUMENTUMVIZSGÁLAT -MI TEENDŐNK

Átvizsgáljuk, hogy valóban önerőmentesen tudjuk-e végezni a kivitelezést vagy nincs-e valamilyen hiba a pályázatában és ezt írásosan jelezzük vissza.


Maradék dokumentumok - Ön teendője

  • Küldje el az ÖN Belépési adatai az EPTK pályázati felületre.
  • Elállási nyilatkozat, melyet korábbi kivitelezőjének is alá kell írnia. (fotóként küldje e-mailben) A mintát innen éri el: Nyilatkozatminta


ÚJ SZERZŐDÉS KÉSZÍTÉSE - MI TEENDŐNK

Új Vállalkozói szerződést készítünk melyet aláírásra megkap tőlünk és egy példány pedig az Öné. A Pályázati felületre való belépés nélkül ezt nem tudjuk megtenni, ugyanis új szerződését ott generálhatunk.


JÓVÁHAGYÁS - ÁLLAMI TEENDŐ

Miután elvégeztünk minden módosítást a pályázati felületen, azt jóvá kell hagynia a pályázat kiírójának is. Néha itt is találkozhatunk hiánypótlással ami lassítja a folyamatot.


NINCSEN MEG MINDEN DOKUMENTUM ?

Csak másolja be ezt az egyszerű e-mailt korábbi kivitelezőjének:

Tisztelt Kivitelező !
Kérem az R.R.F.6.2.1-es elnyert pályázatommal kapcsolatos dokumentumokat kiadni szíveskedjenek:

?
doksi

Pár friss munkafotó

ENERGIAKALAUZ

Képesített vállalkozás vagyunk

Cégünk szerepel a Nemzeti klímavédelmi hatóság minősített vállalkozásai közt  https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/kereso.php?internet=&tevekenyseg_id=14&terulet_tipus=2&terulet_id=3777 
ENERGIAKALAUZ

Ezek közül választhat ingyenesen

lapozz

mi jön

Kivitelezőváltás után így fogunk haladni 

From 15.02.2023
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From27.01.2023
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From 12.01.2023
referencia
pest
referencia
From 20.12.2022
referencia
BAZ MEGYE
referencia
From07.12.2022
referencia
HEVES
referencia
From30.11.2022
referencia
SZABOLCS
referencia

Még magasabb kategóriára vágyik és fizetne inkább önerőt ?

Szerintünk erre rákérdezne

MIKOR KEZDIK A KIVITELEZÉST ?

A projektek esetében a legfőbb irányelv az átszerződés ideje, tehát aki korábban lett ügyfelünk annak korábban kezdjük projektjét. Ezt követően pedig a második legfontosabb esemény cégünk kifizetése, tehát akkor tudunk továbbhaladni a kivitelezéssel amennyiben cégünket kifizették az adott munkafolyamatért.

Az ügyfeleknek fontos tudniuk, hogy a vállalkozásunknak egy meghatározott határidő áll rendelkezésére, amelyen belül minden projektet be kell fejeznünk. A határidő megállapításakor figyelembe vesszük a projekt összetettségét, méretét és az elvárt időbeosztást. Ez azt jelenti, hogy minden ügyfél számára kijelölünk egy meghatározott időpontot, amikor a munkájuk befejeződik, melyről legalább 2 hónappal előre értesítjük.

Mivel kb 2 éves hataáridő ell rendelkezésünkre bizonyos, hogy az ügyfeleinknek különböző időpontokban kezdjük el a projektjüket. Az időpontokat azonban mindig meghatározzuk, hogy minden ügyfél számára azonos feltételeket biztosítsunk és hatékonyan kezeljük a projekteket.

Fontos hangsúlyozni, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a projektek határidőre történő befejezését biztosítsuk minden ügyfél számára. Az ügyfélszolgálatunk minden ügyfél számára rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy aggályban a projektjükkel kapcsolatban, ezért kérjük elsősorban e-mailben kérdezzenek.

Cégünk ezen pályázattal kapcsolatban telefonos tájékoztatást nem ad, továbbá mailek megkereséseikben kizárólag olyan kérdésekre tudunk választ adni mely ezen oldalon nem tárgyalt.

MENNYI ÖNERŐT KELL FIZETNEM

Általánosságban elmondható, hogy cégünk nem kér Önerőt amennyiben pályázata nem lépett túl valamilyen költségkeretet, vagy nincsen speciális igénye vagy nem szeretne levegő-vizes hőszivattyút.


Mivel nem kötünk Önnel kiegészítőszerződést az Önerőről, így láthatja a legbiztosabban, hogy Önerőmentesen végezzük projektjét.
így gyors

jelezd itt gyorsan váltási szándékod

Lépj kapcsoltba velük

Ahogy jólesik

CRM form will load here
Bemutatkozó